28 maart 2020 verschijnt het debuut album van Zoe Reddy genaamd ‘Wavelength’. Dit wordt de 26ste Antilounge release. Na een digitale EP ‘MACHINE’ op het Engelse label Phantom Limb, wordt ‘Wavelength’ uitgebracht op vinyl. 
Zoe Reddy, geboren in Ierland en opgegroeid in Australië, is afgestudeerd aan de Fine Art Academy in Den Haag, gespecialiseerd in performance, video en installatie kunst. Deze studierichtingen hebben invloed op haar muziek door hun creatieve complexiteit en oog voor improvisatie. De release van haar debuut EP ‘MACHINE’ in juli 2019 heeft veel aandacht gekregen van BBC6-muziek, Fact Magazine, RTÉ en Bandcamp daily. Wavelength is het debuut-soloalbum van Zoe Reddy. Na het succes van haar eerste EP keerde Zoe terug naar de studio om zich verder te ontwikkelen als producent en muzikant. Het resultaat hiervan is Wavelength, een album met acht zelf gecomponeerde nummers die via Antilounge records op vinyl en digitale platforms wordt uitgebracht. 
Wavelength is een album dat het concept van de hoorbare soundwave verkent, flirt met verschillende muzikale genres en is verbonden door Zoe’s zangstem en unieke productiestijl. De vreemde mix van field recordings, elektronische beats en Zoe’s klassiek getrainde stem hebben een uniek album gecreëerd. Het is een vreemd, dansbaar album dat de luisteraar een nieuwe ervaring biedt van genres zoals drum & bass,  avant garde electronica en R&B.  Zoe heeft haar eigen stem gesampled om nieuwe instrumenten te creëren, waardoor melodische lagen van onbekende maar warme geluiden worden gecreëerd.
 
Wavelength wordt gepresenteerd met een live optreden tijdens een release event op 28 maart 2020 in The Grey Space in Den Haag, een project- en presentatieruimte, muziek- en performance-locatie. Speciaal voor deze avond, ontwikkelt Zoe een nieuwe live show waarin elementen van dans, video en muziek samenkomen om haar album te vertalen naar een live-ervaring.
Support acts:
NOZONE (live)
Alkaloid (live)
Charly White (dj set)
Dim Garden (dj set)

Facebook event

Starts: 21:00
The Grey Space in the Middle
Paviljoensgracht 20
Den Haag